we don’t grow if we stay inside our comfort zone

ABOUT WEBDESIGN

Webdesign betekent het ontwerpen van websites op het internet. Het belangrijkste aspect van Webdesign is de grafische vormgeving en de gebruikservaring. Wanneer een (potentiële) klant op jouw website komt moet de website meteen een wow-factor creëren. Door het gebruiken van een uitdagende titel en gebruik te maken van een call-to-action wordt een bezoeker meteen getriggerd en geïnspireerd om jouw website verder te ontdekken. Een call-to-action geeft aan wat jij wilt met jouw website. Heeft jouw website als doel dat een bezoeker een offerte aanvraagt, jouw blog leest of contact opneemt? Dan is dit de ideale call-to-action button.

Create overview and rest

Een rustig, strak en doordacht Webdesign geeft jouw bezoeker meer vertrouwen. Hoe minder tekst jij gebruikt hoe beter. Door gebruik te maken van tussenkopjes en titels kan jouw bezoeker makkelijk zoeken naar hetgeen wat hij of zij nodig heeft.

 Message with a body

Door gebruik te maken van titels en subtitels kun je inspelen op jouw bezoeker. Een zeer ondergewaardeerd aspect hierbij is de grootte van jouw lettertype. Door met lettertypes te spelen, wek je de interesse bij jouw bezoeker en zal men langer op jouw website blijven.

Call to action button

Maak niet alleen gebruik van een call to action button op jouw homepage, maar zorg ervoor dat deze over de gehele website duidelijk is. Dit zorgt ervoor dat jouw potentiële klant continu aan jouw boodschap wordt herinnerd.

useful tips

Door het gebruiken van handige tips is de kans groter dat jouw bezoeker jou eerder vindt op Google. Door kennis te delen is de kans vele malen groter dat jouw bezoeker tevreden is. Wanneer je jouw kennis wilt delen kun je dit het beste doen via Social Media, de website of een nieuwsbrief.

Convince with reviews

Maak gebruik van recensies. Wanneer grote merken met jou werken is de kans groter dat potentiële klanten ook eerder geneigd zijn om voor jou te kiezen. Maak daarom op jouw website gebruik van meerdere casussen vanuit het perspectief van de klant.

Mobile responsive

Een mobile responsive website wordt alsmaar belangrijker. Steeds meer mensen kijken even snel op hun mobiel naar een website. Wanneer deze niet overzichtelijk is haken potentiële klanten sneller af.

YOU ONLY DESERVE THE BEST

Wij ontzorgen jouw onderneming volledig. We bieden een complete nieuwe website aan of we richten jouw huidige website opnieuw in.

WEBSITE BOOST

Wil jij jouw huidige website moderniseren en jouw huisstijl veranderen? Uiteraard zullen wij de teksten ook SEO controleren en waar nodig aanpassingen maken zodat jij beter vindbaar bent.

WEBSITE CREATION

Een volledige website of webshop in WordPress in de huisstijl van jouw onderneming. Alle teksten zullen SEO gecontroleerd en gemaakt worden, waardoor jij nog beter bent te vinden in Google.