instagram post

LET’S DO THIS TOGETHER

ABOUT CONTENT CREATION

Het doel van Content Creation is om jouw potentiële klant te inspireren en activeren. Met het uiteindelijke doel dat ze een product kopen of een offerte aanvragen. Maar hoe werkt Content Creation en welke aspecten komen er bij Content Creation kijken? Content Creation betekent het opmaken en opstellen van teksten. Dit kunnen bijvoorbeeld een blog post zijn of e-mails, nieuwsbrieven, Social Media posts, video’s, eBooks, grafische ontwerpen en nog veel meer. Content Creation wordt gebruikt om potentiële klanten te binden. Een tevreden klant leidt tot mond-op-mond reclame, waarmee je jouw klantenkring kunt uitbreiden. Door het consistent publiceren van content op jouw website, blog, Facebook of andere Sociale Media kanalen, wordt de relatie met jouw klanten warm gehouden. Do you want to generate more potential customers for your business?

Marketing is telling the world you’re a rockstar, content marketing is telling the world you are one

TARGET GROUP

Voordat BLIZ voor jouw onderneming aan de slag gaat met het maken van content, gaan wij eerst aan de slag met de doelgroep van de organisatie. Het is erg belangrijk om de doelgroep goed in kaart te brengen. BLIZ verzamelt zoveel mogelijk informatie over de desbetreffende doelgroep. Zo wordt duidelijk waarom een doelgroep bij jouw organisatie terecht komt en welk gevoel deze potentiële klanten hierbij hebben. Door het maken van een goede doelgroep bepaling weten wij precies welke content de desbetreffende doelgroep aanspreekt. Hierdoor kunnen wij een gericht en op maat gemaakt actieplan realiseren.

CONTENT CREATION PROCESS

Voordat BLIZ daadwerkelijk begint met het maken van content wordt er eerst ook een uitgebreid Keyword onderzoek gedaan. Keyword onderzoek houdt in dat er onderzocht wordt op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten het meest Googelen en wat voor hen belangrijk is. Nadat er Keyword onderzoek is gedaan, stellen wij meerdere ideeën op. Vervolgens worden deze ideeën aan jouw onderneming voorgelegd. Wanneer er een idee gekozen is, gaan wij aan de slag met het maken van passende teksten en het bedenken van geschikte titels. Deze teksten en titels worden speciaal gemaakt voor de desbetreffende doelgroep. Wij maken hier vervolgens één geheel van en sturen dit concept voor de laatste controle naar jouw onderneming. Nadat wij toestemming hebben gekregen, publiceren wij de content op de geschikte tijden op de kanalen van jouw onderneming. Daarna promoten wij de content waardoor jouw onderneming het maximale resultaat uit de content haalt.