Your business is the body, your brand is the soul

ABOUT BRANDING

Het Brand Design van jouw onderneming moet een professionele indruk geven. Dit zorgt ervoor dat jouw potentiële klant meteen een warm en vertrouwd gevoel krijgt. Dit kan op verschillende manieren. Een heel belangrijk aspect is de eerste indruk. Deze eerste indruk zorgt ervoor dat een potentiële klant óf geïnteresseerd blijft óf afhaakt. Hierdoor is het van belang om de juiste snaar bij de doelgroep te raken. Nog een belangrijk aspect binnen Brand Design is het zichtbaar maken van de verschillen van jouw onderneming ten opzichte van de concurrent. Er bestaan veel verschillende ondernemingen in dezelfde branche, maar iedere onderneming heeft een eigen werkwijze en eigen concept. Door deze verschillen op een strategische wijze kenbaar te maken onthouden mensen het Brand Design van jouw onderneming beter. Hierdoor zal de potentiële klant eerder voor jouw onderneming kiezen in de toekomst. Want to make it happen for your business?

You create a credible brand by staying who you are

Confidence

Heb je ooit een e-mail ontvangen of een website bezocht waarbij je je afvroeg of deze wel te vertrouwen is of dat dit een nepmail zou kunnen zijn? Een slecht Brand Design kan ervoor zorgen dat jouw onderneming niet wordt vertrouwd en dat jouw e-mails al snel verwijderd worden of dat jouw website wordt weggeklikt. Wanneer het logo, de slogan, het visitekaartje en de Social Media van jouw onderneming overeenkomen en consistent zijn, krijg je het vertrouwen van jouw potentiële klant. Dit is het ultieme doel van Brand Design. Een goed Brand Design geeft potentiële klanten het gevoel dat je betrouwbaar bent.

THE FIRST IMPRESSION

Een goede eerste indruk is van cruciaal belang voor jouw onderneming. Een slechte eerste indruk kan er namelijk voor zorgen dat de verkoop niet door gaat of dat iemand zich niet inschrijft voor de nieuwsbrief. Wanneer een potentiële klant in contact komt met jouw onderneming, wil je dat deze bezoeker geïnteresseerd raakt en getriggerd wordt. Dit komt mede voort uit een goede eerste indruk, uit Brand Design. Brand Design communiceert  jouw verhaal visueel naar de potentiële klant.

RECOGNIZATION

Het Brand Design moet herkenbaar zijn, zonder dat jouw potentiële klant het logo ziet. Dit betekent dat alles in lijn moet zijn met jouw onderneming. Denk hierbij aan een passende slogan en logo, consistente kleuren en lettertypes, en originele foto’s en posts op alle kanalen. Wanneer jouw potentiële klanten op Social Media of op de website kijken, wil je dat zij meteen herkennen dat deze van jou is, zonder dat daarbij een logo of naam te zien is.