about us

First things first

BLIZ is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in alle facetten van de Marketing en Communicatie branche. BLIZ is opgericht door twee jonge en enthousiaste ondernemers, Isabel Klop & Dion van Toorn. De naam BLIZ staat voor jong, energiek, inspirerend, motiverend en innoverend. BLIZ wil door middel van een passend en op maat gemaakt plan andere ondernemingen motiveren, inspireren en ondersteunen. Dit doet zij op het gebied van Marketing, Social Media, Webdesign en alle andere facetten binnen de Marketing. BLIZ vindt het belangrijk dat er voor iedereen een geschikt traject is, daarom wordt er niet gewerkt met vaste pakketten. Er wordt per onderneming gekeken naar de wensen en behoeften. Daarop wordt een passende offerte gemaakt. Are you ready?

A goal without a plan is only a dream

Goal

Bij BLIZ staat de klant centraal, wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. BLIZ vindt het erg belangrijk om te blijven innoveren. Dit doen wij door ons continu te blijven ontwikkelen en up to date te blijven van de laatste trends. Hierdoor zijn wij in staat om innovatieve eindproducten op te leveren. Op onze site posten wij blogs waarin de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van online Marketing en Communicatie worden besproken. 

let’s Bliz

what can you expect?

Waar veel Marketing bedrijven werken met vaste templates en formats, wil BLIZ zich volledig aanpassen aan de potentiële klant. BLIZ is er zowel om te inspireren, als ook om ideeën vanuit de gedachtegang van de organisatie op creatieve wijze door te zetten. BLIZ heeft de middelen om te voorzien in alle wensen en behoeften van de onderneming. BLIZ probeert de potentiële klant zoveel mogelijk te betrekken bij het eindproduct. Voordat het eindproduct wordt opgeleverd, worden er eerst meerdere voorbeelden aangeleverd, zodat de klant altijd inspraak heeft in het product. Let’s BLIZ!

 together everyone achieves more

Meet the Team

Isabel Klop

Owner

Dion van Toorn

Owner

Het opzetten van een eigen onderneming is altijd een van mijn doelen geweest. Om dan ook nog eens een onderneming op te richten in hetgeen ik het allerleukste vind om te doen, maakt het voor mij heel bijzonder. Tijdens mijn studie Marketing & Communicatie heb ik ontdekt dat ik veel energie krijg van het bedenken, maken en presenteren van Social Media posts. Om dit te mogen doen voor BLIZ geeft mij een enorme kick en daar ben ik ook heel erg trots op! Nice to meet you!

Al van jongs af aan typeert het mij dat ik erg impulsief ben. Zo is ook het idee voor BLIZ ontstaan. Vanuit een droom een ondernemingsconcept maken en direct doorpakken, dat is wat ik bij BLIZ vooral wil gaan doen. Veel mensen hebben dromen. Zolang het dromen blijven en je er niets mee doet, zullen deze nooit werkelijkheid worden. Met BLIZ Branding & Solution wordt een van mijn dromen werkelijkheid. En dat is iets waar ik stiekem toch wel heel erg trots op ben! Nice to meet you!